Játékmenet

Innen: FWMT2
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

FUNNYWORLDMT2 WIKIPÉDIA

Az oldalon felhasznált hivatkozások


Kezdés

1. Ártemisz felszerelés : Kezdéskor minden játékos egy kasztjának megfelelő teljes Ártemisz felszerelést kap. Ez a felszerelés továbbhúzható, azonban amennyiben csak a szerver PvP részét szeretnéd élvezni, úgy nem szükséges. A felszerelés minden darabjába ajánlott a szörnyek elleni erő és a támadó érték 6. és 7. bónuszként.
2. Farmolási lehetőségek : Minden farm pályát megtalálsz a Pályák Őre nevű NPC-nél. Az Antik szigeten gyémántot, a Varázs Toronyban Pipa Gyöngyöt, az Élőholt hegységben pedig yangot tudsz farmolni. Mindenhová ingyenes a belépés.

PvP felszerelés húzás

1. Valorus+9 felszerelés : A Valorus+9 felszerelés ingyen kikérhető minden birodalomban a Birodalmi harcos nevű NPC-től.
2. Felszerelés húzás : ~

Alkímia

1. Az alkímiák megszerzése : Az alkímiák megszerzéséhez lélekkövekre van szüksége a játékosnak, amelyet 3 forrásból tud szerezni. Minden PvP gyilkosság után automatikusan kap egy lélekkövet kapnak a játékosok. Óránként (bal oldali tekercs segítségével) 50db lélekkő igényelhető. Az Ördög föld farm pályán minden szörny dobhat lélekkövet. Amint a játékos rendelkezik 300 lélekkövel, a Chuck Norris NPC-nél található "Ragyogó alkímia" menüpontra kattintva igényelhet magának egy teljes alkímia szettet. Ezek az alkímiák ragyogó tisztaságúak, tehát lesz még vele munka...
2. Az alkímiák tisztaságának fejlesztése : A Chuck Norristól kapott ragyogó alkímiáknak először a tisztaságát kell fejleszteni. Erre az Alkimista NPC-nél van lehetőség.
3. Az alkímiák szintjének növelése : Amint minden alkímiát sikeresen kiváló tisztaságúra fejlesztett a játékos, elkezdheti szintjük növelését. Az alkímiák szintjének növeléséhez zöld sárkány-bab-ra van szükség, amelyet az item shopból lehet megvásárolni. A hozzá szükséges gyémánt kifarmolható az Antik sziget nevű runon, vagy megvásárolható a vegyeskereskedő asszonytól (FWMT2 Bolt I.). Az alkímiák 6-os szintig fejleszthetőek.
4. Az alkímiák bónuszainak beállítása : Miután minden alkímia kiváló tisztaságú és 6-os szintű, a játékos elkezdheti az alkímiák bónuszainak beállítását. Az Alkimista NPC-re húzva az alkímia bónuszai megváltoznak. Minden bónusz forgatás 5 millió yangba kerül. Kizárólag a +6-os, kiváló alkímiák bónuszai forgathatók!!!

Biológus küldetések teljesítése

1. Biológus küldetések felvétele : A biológus küldetéseket nem szükséges felvenni. A minimap alatt található biológus panelben bárhol, bármikor leadható a szükséges tárgy, ha a leltáradban van.
2. A biológus küldetésekhez szükséges tárgyak megszerzése : Minden biológus küldetés teljesítéséhez szükséges tárgy megvásárolható a biológus boltból. A tárgyakért a biológus gyémántot kér, ez antik szigeten farmolható.
3. A biológus küldetésekhez szükséges lélekkövek megszerzése : A tárgyakhoz hasonló módon a lélekkövek megvásárlása is a biológus boltban történik gyémántért.

Kiegészítők beszerzése

1. Fejleszthető petek : PET-eket Taureannál tudtok szerezni Pipa Gyöngyért cserébe. Ezek az állatkák két féle véletlenszerű tulajdonsággal is rendelkeznek. Az egyik ilyen a bónuszok száma; minden PET véletlenszerűen kaphat 1, 2, vagy 3 különféle bónuszt. A másik tulajdonság a bónusz-szorzó, ami 0,1 és 0,16 közötti értéket vehet fel. A legjobb elérhető PET tehát 3 bónusszal és 0,16-os szorzóval rendelkezik. Játékosok megölésével lehet kis segítőnk számára tapasztalatot gyűjteni. Jelenleg kettő ilyen kisállat elérhető; a Razador maximum szintje 25, a Nemere pedig egészen 50-ig fejlődhet.
2. Nem fejleszthető petek : Ezek az ItemShop PET részlegénél megvásárolhatók. Nem lehetnek előhívva egy fejleszthető PET-el együtt.
3. Titulus : Airi NPC-nél megvásárolhatók a titulusok. Minden titulus ára 25 pipa gyöngy, bónuszok megegyezik. A titulus lehetőséget ad karaktered személyre szabásában. +6% áttörést biztosít használójának.