Játékmenet

Innen: FWMT2
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

FUNNYWORLDMETIN2 WIKIPÉDIA

A szerver játékmenetének rövid,de tömör összefoglalása annak érdekében,hogy a kezdő és/vagy haladó játékosok tudatában legyenek annak,hogy milyen sorrendben érdemes a szerveren található dolgoknak neki kezdeni. Természetesen nem kötelező eszerint haladni,de a szerver elkezdésében segítséget nyújthat.

1. Kezdetek

Minden karakter elkészítésekor a játékos kap egy kasztjának megfelelő teljes ártemisz felszerelést, 5db vörös engedélyt és 1db lélekkövet. A játékos a lélekkövet használva nagymester (P) képességeket választhat magának,melyeket ugyan úgy a lélekkővel bármikor megváltoztathat. A kapott 5db vörös engedély arra szolgál,hogy bejutást biztosítson az ördög föld farm pályára,ahol további vörös engedélyeket és tanaka füleket farmolhat a játékos. Érdemes a játék megkezdésekor felvenni az alap küldetéseket az alkimistánál,biológusnál és Chuck Norristól az árész felszerelés küldetést is! A farmolás megkezdése előtt azonban fontos a kapott ártemisz felszereléshez bónuszokat adni,majd ezeket tetszés szerint változtatni. A bónusz adó és forgató a vegyeskereskedő asszonytól megszerezhető ingyenesen. Amennyiben a játékos nem érzi biztosnak magát abban,hogy milyen bónuszt érdemes a tárgyakba tenni,akkor elérhető a wikipédián egy útmutató hozzá.

2. Farmolás

A farmolást mindenképpen előzze meg a felszerelések helyes beoptolása a farmolási idő redukálása érdekében. Érdemes a farmolást az Élőholtak völgyében elkezdeni,ahol yang farmolható. A yangból a kezdő PvP felszerelések és a hozzájuk szükséges fejlesztők is megvásárolhatók,de a játékosok közti kereskedelmek lebonyolításában is szerepet játszik. A farmolás 2. szakasza a kiegészítők megszerzéséről szól. A Stigma,Nexus,Biológus küldetések,házi állatok és az alkímiák megszerzéséről külön külön megtalálható 1-1 útmutató a wikipédia oldalon.

3. PvP

A vegyeskereskedő asszonytól megvásárolt kezdő PvP felszerelés áthúzható rémálom felszerelésre,majd később Valorus felszerelésre is. Az áthúzáshoz színes gyöngyök,vörös engedélyek,becsület pontok és yang szükségeltetik. A fejlesztés sikeressége ismertetve van minden áthúzás során a fejlesztési ablak jobb alsó sarkában. Annak érdekében,hogy a tárgy húzásának esetleges sikertelenségének ellenére a tárgy ne semmisüljön meg,érdemes mágikus követ használni,amely megakadályozza a tárgy eltűnését. Ez a kő Szebásztián Cézártól megvásárolható yangért. A PvP felszerelésekhez szükséges fejlesztőkről,a PvP felszerelések bónuszairól és a felszerelések beoptolásáról mind található 1-1 külön útmutató a wikipédia oldalon.