Gyakori kérdések

Innen: FWMT2
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

FUNNYWORLDMETIN2 WIKIPÉDIA

A szerveren gyakran előforduló kérdések rövid gyűjteménye.

Admin - Játékos közötti viszony

A admin csapat jelenléte a szerveren a játékosok játékélményének javítása érdekében indokolt. A Team tagjai szükség esetén a játékosokat útba igazítják, kérdéseikre válaszolnak. Amennyiben szükséges, fegyelmezik a játékosokat, és ha indokolt, büntetést szabnak ki a szerver szabályzatát megsértő játékosokra. Az adminok a játékosokat nem segíthetik tárgyakkal, pénzzel, és egyéb dolgokkal, amivel a játékos társaihoz képest bármiféle előnyhöz juthatna. Minden admin tisztelet tudóan ad választ és fegyelmezi a közösséget, ezért elvárható a játékosok részéről is a tisztelet MINDEN admin felé!

Eventekkel kapcsolatos kérdések

Minden eventet egy GM vagy nála nagyobb jogkörrel rendelkező admin tart. Az eventek egy előre megírt táblázat szerint haladnak, ezért játékosok egyéni kérésére nem feltétlen indítanak eventet az adminok. Az eventek előtt, ha szükséges, akkor az admin tájékoztat a szabályokról és a jutalomról is. Az eventeken a szabályok megsértése büntetéssel jár ,amit az eventet tartó admin szab ki. A szerveren időközönként előfordulnak különleges eventek is, melyek a Facebook oldalon az event megkezdése előtt pár nappal vannak meghirdetve, hogy minden játékos időben értesüljön róla.

Farmolással kapcsolatos kérdések

A farmoláshoz szükséges felszerelést kezdéskor megkapod. Az optoláshoz segítséget nyújthat a Wikipédia oldalon megtalálható optolási útmutató. A szerveren a yang és a gyémánt áll rendelkezésre, mint elsődleges fizető eszközök. Ezeket farmolni is lehet különböző pályákon vagy runokon, melyekről szintén bővebb leírás található a Wikipédia oldalain. A szerveren minden kifarmolható!

Az általános szabályzattal kapcsolatos kérdések

Az általános szabályzat megsértése, attól függően, hogy milyen súlyos, a karakter elnémításától a karakter végleges bannolásáig terjedhet. Amennyiben a játékos úgy érzi, hogy a büntetés nem volt jogos, vagy jogosnak, de túl szigorúnak tekinti a rá kiszabott büntetést, akkor a főoldalon is feltüntetett két email címre van lehetőség emailt írni. Amennyiben tudod, hogy ki adta a büntetést, felkeresheted őt a játékon belül is, hogy megbeszéljétek az esetleges enyhítést.

Az admin csapattal kapcsolatos kérdések

A feltett kérdések megválaszolásánál a lehető legrövidebb időre fogunk törekedni. A kérdéseket a TGM, GM, SGM, GA ranggal rendelkező adminoknak lehet feltenni. Az SGA, SA, TM rangú adminoknak nem kötelességük választ adni, ezért érdemes az előbb felsorolt adminoknak írni a kérdéseket. Az SSA ranggal rendelkező személynek kérdéseket a játékos ne tegyen fel, mert nem feladata a játékosok kérdéseivel foglalkozni. Amennyiben egy játékos feltétlen szükségét érzi annak, hogy a Tulajdonossal lépjen kapcsolatba, akkor ezt a kisebb jogkörrel rendelkező adminokon keresztül tegye meg! Az admin csapatba kerülés felvételeken keresztül történik, ami a Facebook oldalon kerül meghirdetésre. Minden szerverrel kapcsolatos ötlettel/észrevétellel a CM-hez forduljon a játékos.