Biztonsági rendszer

Innen: FWMT2
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

FUNNYWORLDMT2 WIKIPÉDIA

Az oldalon felhasznált hivatkozások


Weboldal

Email cím hitelesítés

Az email cím hitelesítésével a fiókot egy fokkal biztonságosabbá teheti a felhasználó, de nem nyújt 100%-os védelmet a feltörések ellen.

Az email cím hitelesítésének lépései :

1. lépés : A felhasználó jelentkezzen be a weboldalon a hitelesíteni kívánt felhasználóba.
2. lépés : A weboldalon a felhasználó neve mellett megtalálható a hitelesítési státusz, melyre rákattintva elkezdődhet a karakter hitelesítése.
3. lépés : A "Kérelem" gombra kattintva a felhasználó a regisztrációkor megadott email címre kap egy hitelesítő e-mailt.
4. lépés : A hitelesítő e-mailben kapott linkre kattintva a felhasználó sikeresen hitelesítette az e-mail címét.

Fiókvédelem

A fiókvédelem használatával a felhasználói fiók teljes mértékben eltulajdoníthatatlanná válik. Ezzel a funkcióval a karakter egy eszközről lesz csak elérhető, ezért hiába derülnek ki a felhasználód adatai, más eszközről képtelenség lesz hozzáférni.

A fiókvédelem feltételei és lépései:

Feltétel : A fiókvédelem aktiválásához az egyetlen feltétel az, hogy a felhasználó email címének hitelesítve kell lennie.
1. lépés : A felhasználó indítsa el a játékot és jelentkezzen be a zárolni kívánt felhasználóba.
2. lépés : A felhasználó jelentkezzen be a weboldalon a zárolni kívánt felhasználóba.
3. lépés : A weboldalon a felhasználó neve mellett megtalálható a fiókvédelem, melyre rákattintva elkezdődhet a karakter zárolása.
4. lépés : A "Zárolás" gombra kattintva a felhasználói fiók a számítógéphez lesz csatlakoztatva, ezáltal más eszközről az adataid ismeretében sem tudnak hozzáférni a karaktereidhez.

A felhasználói fiók zárolását követően a felhasználó egy feloldó kódot kap, melynek segítségével feloldhatja a fiókvédelmet. A fiókvédelem egy felhasználói fiókhoz több eszközön is aktiválható a feloldó kód használatával!

2 faktoros hitelesítés

A 2 faktoros hitelesítéssel a játékos felhasználói fiókját telefonjához kötheti, ezzel megakadályozva, hogy mások beléphessenek a felhasználói fiókjába a weboldalon.

A 2 faktoros hitelesítés lépései:

1. lépés : A felhasználó letölti a telefonjára a Google hitelesítő nevű alkalmazást.
2. lépés : Az FWMT2 weboldalán bejelentkezés után a bal felső sarokban található fiókvédelem 2 faktoros belépés lehetőségét választja ki a felhasználó.
3. lépés : A Google hitelesítő alkalmazáson belül elérhető QR-kód felismerővel a felhasználó beolvassa a weboldalon található QR kódot.
4. lépés : A felhasználó telefonján megjelenő kódot a weboldalon aktiválja és egy feloldókódot is megad, amellyel ezt a funkciót bármikor kikapcsolhatja.
5. lépés : A felhasználó a weboldalon található "Elfogadás" gombra kattintva sikeresen aktiválja a 2 faktoros belépési lehetőséget.