Általános szabályzat

Innen: FWMT2
Ugrás a navigációhoz Ugrás a kereséshez

FUNNYWORLDMETIN2 WIKIPÉDIA

A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól!

Szerver szabályzat

Nevek:
A karakter nevének kiválasztása során ügyelni kell arra, hogy trágár szavaktól, rasszista kijelentésektől és esetlegesen félelmet keltő szavaktól mentes legyen. A megtévesztő és negatív értelemben félreértelmezhető nevek használata (Pl.: Jelenlegi és régi adminok neve) tiltott a szerveren! Más személyek megszemélyesítése szigorúan tilos! Ezen szabályok a boltok és céhek neveire egyaránt érvényesek.
Általános etikett:
Az online világban az arc és név nélküli megjelenés végett a viták esetleges veszekedések elkerülhetetlenek. Minden játékosnak feladata, hogy a veszekedéseket elkerülje, de a veszekedésben résztvevő felek moderálása már nem feladatuk! Az adminok feladata felmérni azt, hogy egy vita mikor alakul át veszekedésbe. Amennyiben az admin úgy ítéli meg, hogy szép szóval a feleket nem lehet rávenni a veszekedés befejezésére, akkor dönthet úgy, hogy büntetést ad a veszekedésben résztvevő játékosoknak. Más játékost bármilyen módon megsérteni TILOS!
Chat használata:
A szerveren a hivatalos nyelv a magyar. Hívásban, közös chatben és privát üzenetben a káromkodás, más játékosok megkülönböztetése és megsértése TILOS! A játékosok megfélemlítése és fenyegetése súlyosabb, mint bármely káromkodás, ezért szigorúbban is büntetendő!
Az admin csapat:
A játékosok segítséget kérhetnek az adminoktól, de az admin tárgyakkal, pénzzel és egyéb, a játékmenetet bármilyen módon elősegítő tárggyal a játékost nem segítheti! Az adminok bosszantása, inzultálása és munkájuk ok nélküli degradálása TILOS! Amennyiben egy Admin olyan döntést hoz, ami véleményed szerint nem volt megfelelő, akkor egy TM rangban lévő csapattagot kell megkeresned vagy írnod kell egy e-mailt [SA]Panky részére a [email protected] e-mail címre. Fontos, hogy az intézkedés hibájáról kép készüljön (képmetsző vagy képernyőkép formájában) és ezt a képet csatold a bejelentéshez.
Általános szabályok:
2022.06.16. nappal a szerverek közötti kereskedelmek tilalma ismét érvénybe lépett, Ezen szabályzat pontjának megsértése pedig végleges kitiltást vonhat maga után. Tárgyakat más játékosnak kizárólag saját felelősségre adjatok! A szerveren esetlegesen megtalálható bugok kihasználása SZIGORÚAN TILOS! Bármi olyan szoftver, ami emberi irányítás nélkül és/vagy a kijelzett tartalomtól függetlenül működik, tiltott! Mások átverése/meglopása, jelszavának elkérése TILOS!! Amennyiben ezt adminnak kiadva magát teszi valaki, a büntetés súlyosabb lesz! Játékbeli értékeidet pénzre váltani TILOS!!

Bevezetésre került a 3 csapás elve, a sorozatos játékos inzultálás, STAFF tag provokálása a 3. esetnél végleges kitiltást von maga után.